Sygdomme på Guppyisland

Her kan du se en liste over alle sygdomme på Guppyisland (der heldigvis er under kontrol nu). Den mest sygdomsramte måned var marts 2012, hvor der hele tre guppysygdomme. Det var meget forfærdeligt! Heldigvis er de sygdomme som sagt blevet sat under kontrol nu. ;)


Guppyitis

Mange stakkels guppyer, blev smittet med den forfærdelige sygedom Guppyitis i marts 2012, som også er den mest kendte sygdom på Guppyisland. Symptomerne for Guppyitis er svimmelhed og lysegrøn hale. Regnbue pigen, var den som opdagede sygedommen. I lange uger herskede der rædsel og frygt blandt guppygirlsene, men så fandt guppylægerne, Ronja Juliane og Millamilla1 endelig en kur; man skal bare tage ens guppys halespids af og på.

2wn0lmw.jpg Rainbow med den grønne hale, et sikkert symptom på Guppyitis.

Opsvulmede guppyer

Få stakkels guppyer blev helt opsvulmede. Deres mønster forsvandt alle de steder, hvor de var opsvulmede. Det var rigtig synd!

?bb_attachments=12460&bbat=2273&inline Her stakkels Rainbow, der er opsvulmet.

Guppyfarve, som smitter af

Nogle stakkels guppyers farve smittede helt af på deres tøj! Det så meget spøjst ud, men heldigvis fik de det ikke dårlig af det.

?bb_attachments=13610&bbat=2460&inline Bibis tøj er blevet helt lilla!

Næsofito

November 2011 ramte en smitsom sygdom både piger og guppyer! Sygdommen var næsofito og symptomerne var store næser, der for guppyerne var røde. Man kunne næsten ikke lugte noget!

?bb_attachments=7983&bbat=1493&inline Lille_Lise, Smørblomst, Lises veninde og hendes guppy der er blevet ramt af Næsofito som de første.
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License