Storesøstrene

Storesøstrene er en lille gruppe piger der hjælper de admine med at svare på spørgsmål fra guppygirlsene og hygge med dem. De får også lov til at teste spillet når, der nu er brug for det. Storesøstrene er nogle der ved (næsten) alt om spillet og dets funktioner, og er derfor blevet udvalgt til det ærefulde og højt respekterede erhverv at passe på de andre piger og deres guppyer. ;D XD StoreSøstre har IKKE nogen særlige privilegier (ting de kan/må gøre) i forhold til andre brugere på forummet og/eller på Guppyisland.

Storesøstre
Image Unavailable
Her ser du Storesøstrene (Softicen mangler dog)
Du kan kende storesøstrene på deres pink navne og bronzediademer.

Begrebet storesøster er en titel, der stammer fra det gamle GuppyLife og forkortes SS.

Det gamle GuppyLifes storesøstre

Storesøstrene var oprindeligt en gruppe fra det gamle GuppyLife, som blev kaldt Gnufisti. Det var en hjælpegruppe der blev grundlagt af tre guppygirls: Gnuffe(nu både Gnuffe! og Gnuffe), fie22 og Stine-l(nu stine l). Heraf kommer også navnet Gnu(Gnuffe)-fi(fie22)-sti(stine l). En dag spurgte GuppyAdmin, den daværende overadmin, om de ville være storesøstre og de sagde alle ja! Der blev også sammen med de andre indsat tre andre piger i storesøsterrollen: miriam, Guppu og MarieLouise.

Det gamle GL's storesøstre: Gnuffe(nu både Gnuffe! og Gnuffe), fie22, Stine-l(nu stine l), miriam, Guppu og MarieLouise.

Beskrivelse af de gamle storesøstres "job", skrevet af GuppyAdmin:

Her kan du møde GuppyLifes 6 StoreSøstre! StoreSøstrene er blevet udvalgt, fordi de er søde og hjælpsomme piger, som er aktive i GuppyLife og her i GirlTalk. GuppyLife StoreSøstrene har ikke noget ansvar. StoreSøstrenes eneste opgave er at hjælpe nye brugere af GuppyLife. Du er naturligvis også velkommen til at spørge dem om noget, selv om du ikke er ny. :) StoreSøstrenes funktion er ikke at være moderatorer. De kan altså ikke slette brugere, profiler, eller indlæg. Men kan lige som alle andre brugere anmelde personer, der ikke opfører sig efter GuppyLifes regler. Du kan altid kende en StoreSøster i GuppyLife. Hun har nemlig et bronzefarvet diadem med et S på.

Girltalk var det gamle GuppyLifes forum.

Det nye GuppyLifes storesøstre

I det nye GuppyLife blev der først, den 25. juni 2012, valgt to storesøstre; Lotte2 og Lille_Lise. Grunden til at de blev valgt som de første var at de admine behøvede nogle piger hurtigt til at hjælpe dem med at svare på en flok nye guppygirls' spørgsmål, som var kommet i forbindelse med en ny tv-reklame. Siden kom Millamilla1 og Softicen til, den 21. juli 2012, næsten en måned efter.

Beskrivelse af de nye storesøstres "job", skrevet af admin Lykke:

At være storesøster er en opgave med et ansvar i GuppyLife. Storesøstre hjælper andre piger i spillet, hvis de har spørgsmål eller problemer - og man kan altid gå til en storesøster, hvis der er noget man er usikker på. Man kan også altid gå til en Admin - men ofte er storesøstrene mere inde i spillet og kan derfor hjælpe med det samme.

Med titlen ’Storesøster’ følger også et diadem med et S på samt et PINK navn inde i GuppyLife. I kan altså altid kende en storesøster på navnet. Storesøstre får desuden mulighed for på længere sigt, at teste nye ting til GuppyLife.

Udover det Lykke lige skrev, er der i det nye GuppyLife også nogle kriterier for at være storesøster:

  • Man skal have spillet GuppyLife i minimum 6 måneder
  • Man skal kende alt i spillet rigtig godt, så man kan hjælpe de andre piger
  • Det er vigtigt, at man er sød, hjælpsom og ærlig, taler pænt til andre - og at man er 100% til at stole på
  • Det er også vigtigt, at man er en aktiv spiller, som er i GuppyLife flere dage om ugen (mere end 3 dage)
  • Desuden er det vigtigt at man er en aktiv bruger af forumet og kan formulere sig godt skriftligt
  • Som storesøster får man mulighed for at lave forskellige events - så man skal også være meget kreativ og få gode ideer.

Så, som evaluering; den store forskel på de nye og de gamle storesøstre er at de nye har masser af ansvar og det havde de gamle ikke. :-)

Nuværende storesøstre: Millamilla1, Softicen, Lotte2 og Lille_Lise.

Kommer der nye storesøstre?

Ja, det gør der næsten helt sikkert! Når der kommer flere piger til spillet, har admin Lykke skrevet at der også vil komme tilsvarende nye storesøstre til. :) Hvis du er interesseret så kig på kravene lidt ovenover og hold øje med forummet. ;)

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License