Forstørre GuppyLife

Zoome: Træk i hjørnerne på dit GuppyLifevindue, så bliver GuppyLife automatisk større! Bemærk at nogle af elementerne i spillet muligvis bliver i lidt dårlig kvalitet.

Zoome ekstra meget ind (til at tage billeder der zoomet ind på fx dig): For at kunne zoome ind i spillet, skal du følge dette link i et normalt vindue: http://www.guppylife.com/Game/GuppyLifeClient.php?country=dk. Så holder du ctrl nede og drejer musehjulet over mod dig/klikker på ?+-knappen (Hvis du vil zoome ud skal du klikke på bindestregsknappen). HUSK at du skal holde ctrl nede ved begge muligheder! Hvis du ikke har et musehjul og zoomknapperne kan du også zoome vinduet nederst eller øverst i din browser. Enten er der en zoom-knap(for det meste et forstørrelsesglas) eller også skal du først klikke på et tandhjul. Så kan du vælge at sætte skærmen til fx 200 % eller 50 %. For at forstørre GuppyLife skal procent-tallet være over 100%. Nogle af elementerne i spillet bliver muligvis i lidt dårlig kvalitet.

Se flere tips og tricks her!
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License