Filme GuppyLife

Her kan du lære hvordan man filmer i GuppyLife. :) Vi har valgt et gratis program, CamStudio, som vi selv synes er rigtig godt til formålet. :D Med tiden vil der måske blive føjet flere filme-programmer til listen. ;)

CamStudio-vejledning

Her er en vejledning til Camstudio! :D

  1. Installér Camstudio: http://camstudio.org/
  2. Start CamStudio.
  3. Hvis du gerne vil have kvaliteten bedre så klik "Options" og så "Video options" og så skru op for "Quality".
  4. Så skal du klikke på "Region" og så på "Region" igen (Hvis du ikke vil filme hele computerskærmen).
  5. Her er der to muligheder (6 og 7):
  6. Hvis du filmer fuldskærm: Klik på den røde cirkel så den begynder at filme. Når du er færdig med at filme klikker du på den blå firkant. Så skulle musen gerne ændre sig. Igen hvis du satte til ikke at filme hele skærmen så flyt musen hen der hvor du vil filme og hold musen nede og markér det område du vil filme. Når du slipper musen begynder den at filme. Når du er færdig med at filme klikker du på den blå firkant.
  7. Hvis du fulgte trin 3 og altså kun filmer noget af skærmen: Klik på den røde cirkel. Så skulle musen gerne ændre sig. Flyt musen hen til hjørnet af der hvor du vil filme og hold musen nede og marker det område du vil filme. Når du slipper musen begynder den at filme. Når du er færdig med at filme klikker du på den blå firkant.
  8. Gem filmen (hvis du blev tilfreds med den) i det format du vil have den i. Filmen vil automatisk poppe op i et vindue og afspille sig selv, når du først har gemt. ;)

Bemærk: Alt hvad hvad der kommer ind i det område man filmer kommer med på videoen. Dvs. at musen også kommer med og at du skal sørge for intet med personlige oplysninger om dig kommer op på skærmen. :)

Bemærk nr 2: Hvis filmen bliver for lang kan filen med den i godt gå i stykker! Husk at du godt kan pause filmningen ved at klikke på pauseknappen. ;)

Se flere tips og tricks her!
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License