Admin Lykke

"Lykke er sej! Hun gør mere for dig! xD"

Admin Lykke
Image Unavailable
Navn: Lykke
Adminperiode: 9. december 2011 - nu
Job: Nyheder og aktiviteter
Fødselsdag: 26 august, 1969
Guppynavn: Amanda

Admin Lykke er en admin som i nok har gættet og hendes guppy hedder Amanda (opkaldt efter hendes datter der også hedder Amanda). Mange af guppygirlsene, der også har mødt andre admins, mener hun er den allersødeste vi har haft. Lykke oprettede sig den 9. december 2011 (Link), men hun siger hun kiggede på forummet jævnligt allerede et år før hun startede. Hun hørte om GuppyLife fra overchefen admin_PR (Per Rosendal).

Admin Lykke er admin Malenes efterfølger og er den admin der står for nyheder og aktiviteter. Admin Lykke skriver også rigtig meget på forum og 'passer' guppygirlsene selvom det faktisk ikke er hendes arbejde. :D Hun gør det bare for hyggens skyld og det er rigtig mange glade for. ^^ Umiddelbart efter hendes ankomst (lidt efter den 11. december. Link) kom makeuppen som guppygirlsene har ventet på lige siden det nye GuppyLifes start. Pigerne blev meget glade da Lykke kom som dels nok skyldes at der ikke var sket det mindste på GL i tre måneder inden hun kom og så at de som sagt synes hun er den sødeste admin GL har haft. :D Hun har også en bruger på GuppyWiki (Wikidot), der hedder Admin Lykke.

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License