Deltag!

Ja, hvis du vil og har noget at byde ind med kan du hjælpe os med at samle info og skrive artikler om GuppyLife! :D Før du bliver medlem skal du huske at læse og godkende reglerne + kravene. ;)

OBS: Du skal have lavet en wikidotbruger! Det er gratis og nemt. :) Vi anbefaler du bruger din rigtige e-mail til formålet, (vi ved man ikke kan se hinandens e-mails) da du ellers ikke vil modtage eventuelle nyhedsbreve. :) Hvis du vælger at lave en falsk e-mail skal du sørge for at kunne logge ind på den. Det skal du kunne fordi du skal bekræfte wikidotbrugeren og for at du kan vide når du bliver godkendt som medlem af GuppyWiki! Når du har lavet din wikidot (Du klikker bare på "Lav ny bruger" og følger instruktionerne) skal du bare sende os en PB i GL hvor du ansøger du om medlemskab (Så giver vi dig kodeordet til at blive GuppyWikimedlem. Du må IKKE oplyse koden til folk der ikke er GuppyWiki-brugere!). ;D HUSK at læse reglerne OG kravene før du gør disse ting!

Krav:

  • Du skal have spillet GuppyLife i mindst 14 dage.
  • Du skal have noget at byde ind med.
  • Dit navn herinde skal være det samme som inde på GuppyLife.
  • Du skal have læst og accepteret reglerne.

Vi håber du vil tilmelde dig! :D

//Lotte2 og Lille_Lise

Lav først en Wikidotbruger og/eller log ind først.

hvis du allerede har en wikidot.com-bruger

eller

det kan betale sig, og det er gratis

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License