Regler

For at vi kan have denne hjemmeside bliver vi også nødt til at have nogen regler. Læs det hele tak!

Regler for brug

Vi vil gerne have du omhyggeligt læser Brugervilkår (der er på engelsk da de er skrevet af Wikidot. Du kan bruge Google oversæt til at oversætte hvis du ikke er engelskekspert) så du ikke gør noget imod reglerne. Bemærk, at dit brug af GuppyWiki udgør din ubetingede samtykke til at følge og være bundet af disse vilkår og betingelser for brug. Hvis du, bruger, ikke kan acceptere dem, må du ikke bruge GuppyWiki, give materiale til GuppyWiki eller downloade materiale fra GuppyWiki.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitiken (den er også på engelsk) forklarer hvad vi kan gøre, og ikke gøre, med dine personlige informationer/data, der kan indsamles mens du bruger GuppyWiki. Læs venligst politikken, og hvis du ikke er enig må du lade være med at bruge dette websted. Vi har ikke selv læst den så vi ved ikke engang hvad vi kan gøre. xD Selvfølgelig har vi ikke tænkt os at samle informationer om dig. :o

Flere regler:

Her er de regler som vi har lavet specielt til dette websted (eller nogle af dem står måske også i Terms og Use) :D :

  • Du må ikke skrive eller sætte nogle billeder ind med noget ekstremt voldeligt, truende eller på NOGEN måde med stødende indhold.
  • Dine artikler skal handle om GuppyLife.
  • Dine artikler skal være relevante/væsentlige og ikke handle om ting som hvad du lavede på en bestemt dag i GL eller sådan noget. Det skal være noget andre end dig og dine venner gider læse!
  • Dine artikler skal være objektive (ikke indeholde dine meninger). Du må gerne skrive at mange mener eller hende her mener at (det SKAL være guppygirls/admins!) osv., men så skal du have spurgt personerne om lov OG du skal have spurgt dem om de mener det du skriver i artiklen!
  • Ikke spamme.
  • Ikke skrive reklameartikler! Og hvis du vil skrive om noget der ikke er sket ikke GL endnu skal det være noget relevant/væsentligt, som højst sandsynligt bagefter tingen/tingene er sket stadig vil være en spændende artikel. IKKE festartikler! Og hvis det er en reklame du vil have så spørg i forummet eller send en PB. Du må gerne skrive om en fest der HAR været der hvis der skete noget specielt (Men ikke fx "Blubbi blev bedste veninder med Blob" eller sådan noget!).
  • Du må ikke oplyse medlemspasswordet til folk der ikke er GuppyWiki-medlemmer!
  • Dette er ikke rigtig en regel, men mere en advarsel. ;) Du skal helst ikke tilføje nogen som kontakt på Wikidot, da personen så kan se dine oplysninger, det vil sige e-mail. :) Brud på denne 'regel' vil ikke give nogen 'straf' da det mest er en advarsel. ;)

Det er Lotte2 og Lille_Lise der afgør hvornår reglerne er overholdt og ikke overholdt. De fleste overtrædelser vil give en advarsel, mens andre vil give øjebliklig forvisning fra GuppyWiki uden en advarsel. Hvis en bruger overtræder reglerne for meget vil det også føre til en forvisning fra hjemmesiden.

Mere

Hvis du har spørgsmål til reglerne beder vi dig kontakte os på forummet.

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License