Historiekategori

Her kan du se alle artikler der er inden for historiekategorien (der også er klar til læsning)! :D

Tilbage til artikelkategorier

29. maj 2012

af Lotte2Lotte2 29 May 2012 12:34

Den 29. maj 2012 var en skæbnesvanger dag i GuppyLifes historie! Det var den dag GuppyLife fik sjippespillet tilbage efter at det havde været væk lige siden det gamle GL, og opgaverne (og profilerne i spillet), potteplanter (Blommar til mama) og en dame i alle vinduerne der kommer op på skærmen. Det er sjippespillet der ejer meget grunden til at der er så mange guppygirls i dag. Hvad skulle man dog gøre uden sjippespillet?? Før det kom der næsten ingen på GL!

G-Bahn

af Lotte2Lotte2 26 Apr 2012 08:59

G-Bahn er et slags tog og er transportsystemet i Guppyisland.

Gnufisti

af Lotte2Lotte2 17 May 2012 17:27

Gnufisti var en gruppe piger fra det gamle GL der i omkring februar og marts 2009 oprettede en hjælpegruppe for de nye brugere.

Perioderne i GL

af Lotte2Lotte2 18 May 2012 12:32

I GuppyLifes historie er der i det store hele tre perioder: Det gamle GuppyLife, det nye GuppyLife og testperioden. Egentlig er der fire perioder, men det er kun hvis man tæller det gamle GuppyLifes testperiode med. ;) Af en eller anden grund tager man ikke den med. :) (Nok fordi der nærmest ikke er nogen der husker den)

Sagnene om Guppyisland

af Lotte2Lotte2 18 May 2012 12:24

Sagnet om Guppyislands skabelse er gået fra mund til mund gennem mange generationer og således er der opstået flere forskellige versioner. Der findes to versioner: den gamle og den nye. Her har vi både det nye og det gamle sagn, det nye har vi fra de admine og det gamle fra en hjemmeside der gemmer gamle hjemmesider. Vi ledte efter det i årevis før vi fandt det for ingen havde det, hverken guppygirlsene eller de admine. :( Men så fandt vi det jo endelig på Internet Archive: Wayback Machine. :D

Links til historiesider

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License